Civciv ölülerini elektrik dağıtım şirketinin önüne attı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren bir tavuk çiftliğinin sahibi, yaşanan elektrik kesintilerinden öldüğünü iddia ettiği civcivleri, elektrik dağıtım şirketinin kapısına atarak eylem yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2012 22:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kiraz Pınar Mahallesi taş ocakları mevkiinde faaliyet gösteren tavuk çiftliğinin sahibi Birol Yılmaz (28), yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle öldüğünü öne sürdüğü civcivler ile elektrik dağıtım şirketinin önünde eylem yaptı. Geçimini yeni başladığı hayvancılık ile sağladığını ifade eden Yılmaz, çuvallara doldurduğu telef olmuş civcivleri, "Alın işte, mutlu musunuz, ocağıma incir ağacı diktiniz" diyerek elektrik dağıtım şirketinin kapısına attı.

Şirketin güvenlik görevlilerinin şaşkınlık içerisinde izlediği Yılmaz, "Bu ne ilk oluyor ne de son olacak. Ben sürekli yaşanan elektrik kesintileri yüzünden açlık noktasına geldim. Nerede ise bütün hayvanlarım öldü. Yazık günah, o hayvanlarınki de candır" diye konuştu.

Şirkete tazminat davası açacağını kaydeden Birol Yılmaz, "Herkes benim gibi dik durursa inanıyorum ki bizi görmezden gelemezler" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber